Wysłany: Sob 15 Maj, 2010 20:11
Łuk użytkownika: jesionowy płaski 16 kg od Pana Łukasza
dzięki, mam nadzieję, że wszystkim się będzie podobało
na prośbę Creama będzie jeszcze dodany adres serwisu(www.arcus-lucznictwo.pl)
CENA: 45,80zł (przesyłka jest wliczona)
Dla chętnych na koszulki:
Proszę zgłaszać się do mnie na pw. Zgłoszenie ma wyglądać tak:
1.Imię i nazwisko
2.Adres(ul., miasto, kod pocztowy)
3.Liczba koszulek(tak jakby ktoś chciałby mieć zapasową )
4.Rozmiar koszulki (S,M,L,XL)
5.Swoje uwagi
W odpowiedzi dostaniecie numer konta bankowego, na który trzeba przelać kasę oraz mój numer(w razię czego - jak by coś się stało śmiało dzwońcie, tylko prosiłbym wieczorem )
Na zgłoszenia czekam do 31 maja
I to chyba tyle, jak o czymś zapomniałem to mówcie.
Pozdrawiam
_________________ też tak sądze Gość, też tak sądze
Ostatnio zmieniony przez nicolaus Sob 15 Maj, 2010 20:13, w całości zmieniany 1 raz
Aha, muszę nadmienić, że dochód ze sprzedaży koszuldek pójdzie na utrzymanie serwisu i forum. To taka forma pomocy w utrzymaniu istnienia naszego forum, a przy okazji macie coś namacalnego z waszej pomocy.
Także prosiłbym o wsparcie, bez was forum i serwis nie będzie istnieć.
Aby wyszczególnić za co płacicie:
30zł za wykonanie koszulki
5,80zł za wysyłkę
10zł na rzecz serwisu
W sumie daje to 45,80zł. 10zł z każdej koszulki idzie na utrzymanie naszego forum i serwisu (opłaty domeny + serwera). Jeśli uzbieramy co najmniej 20 osób będzie to wystarczające aby dokonać wszystkich opłat. A więc - zamawiajcie!
Panowie i panie, zamawiajcie koszulki, w przeciwnym razie nie będziemy funduszy na zapłacenie za kolejny rok istnienia forum i serwisu... Potrzebujemy 20 sztuk aby wszystko opłacić. Liczę na waszą pomoc.
Wysłany: Nie 23 Maj, 2010 11:09
Łuk użytkownika: jesionowy płaski 16 kg od Pana Łukasza
hej, niestety nie, na białej najlepiej wychodzi nadruk, więc jest biała, może dałoby radę coś z tym zrobić, jeśli znalazłoby się więcej osób chętnych na czarną wersję(narazie miałem 2 takie zapytania) ale nic nie obiecuję, a odpowiedź dałbym dopiero tak we wtorek
pozdrawiam
_________________ też tak sądze Gość, też tak sądze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum