No tak, jak wybrałem opcje z przelewem na konto to tak jak mówisz wyniosło by tanio... ale że go nie posiadam więc wybrałem opcję zapłaty przy odbiorze... no i sie delikatnie zdziwiłem jak zauważyłem ile by mnie to wyniosło w porównaniu z przelewem na konto
_________________ Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści
pawelzwioski
Wysłany: Pon 24 Maj, 2010 23:03
Przelewu na konto możesz dokonać na poczcie, w banku, w jakiś punktach płatniczych praktycznie w każdym większym centrum handlowym bądź każdym banku. Bierzesz druczek, wypełniasz go i Ci przelewają
Hmm.. po dluzszym namysle odradzam ten sklep. Realizowalem u nich jakies 4 przesylki i kazda z nich byla meczarnia, dlugie zwlekanie, brak kontaktu, lipa Najbardziej mnie k***a wkurzala forma wysylki, zamowilem przykladowo promienie i ksiazke, i zawineli ksiazke w rulon z tymi promieniami, i potem mialem lunetke.
Do tego zawsze dodaja mi jakies opracowanie lektury szkolnej, ostatnio dostalem rozowe opracowanie antygony
_________________ Gloves of Metal :P
Ostatnio zmieniony przez IgorKorneliusz Czw 27 Maj, 2010 16:13, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam miałem zawsze dość miłe doświadczenia ze sklepem. Trzeba tylko zaakceptować ich terminy (o których piszą bodajże w regulaminie) które nie są krótkie, ale jakoś szczególnie długo też nie zdarzyło mi się czekać. Najlepiej dzwonić i dowiadywać się co obecnie mają. Odczyny i lont w przyzwoitych cenach, strzały jako treningowe na prawdę niezłe a jak się zgubi to nie ma takiej straty. A i ze 3 ciekawe książki dostałem jako gratis co też bardzo na plus. Ale dawno już nic u nich nie kupowałem, może się tak zepsuli, nie wiem.
Wiem wlasnie jakie sa terminy w regulaminie - dlugie. Ale powiem tyle ze przekroczyli je dwukrotnie w obydwu moich wczesniejszych zamowieniach ;/ Ale co do opracowan lektur nic nie mam, humorystyczny akcent : P
Wysłany: Sob 19 Cze, 2010 20:24
Łuk użytkownika: Grozer Hun E1 70#28"
Sklep jest dobry, ceny lotek nie do pobicia.
Niestety największą wadą są długie terminy oczekiwania, myślałem że przy zamówieniu ok 600 zł. potraktowany będę poważniej, lecz trzeba czekać minimum dwa tygodnie.
Skusiłem się i zamówiłem 50 sztuk promieni sosnowych 8mm, wszystkie o dziwo były ładnie usłojone, gładkie i bez żadnych wyrw.
Spin 23 sztuki do łuku 50#-55#
reszta jakieś bardzo giętkie.
Ps. Oni nie dają książki humorystycznie, tylko żeby nie płacic podatku za przesyłki. Przesyłke oznaczają jako ksiazka - sprawdzicie w rachunku.
Ostatnio zmieniony przez luczniczek Sob 19 Cze, 2010 20:26, w całości zmieniany 1 raz
Zamówiłem maszynkę do lotek, groty, promienie cedrowe, i lotki białe nieprzycięte. Kasę przelałem od razu. Po miesiącu i tygodniu walki, kilkunastu rozmowach z Panią, zrezygnowałem z maszynki. Ze 7 razy słyszałem, jak to już "idzie ze stanów" do nich, albo "właśnie wyszła". Kazałem sobie przeliczyć maszynkę na promienie lotki i groty. Doszło do mnie po kolejnych 2 tyg wydzwaniania. Towar ok, jakość bdb, cena super, obsługa klienta i HR na poziomie nędznym. Mimo wysokiej jakości towaru, głęboko się zastanowię przed następnym zakupem.
_________________ It's right to learn, even from your enemy. Consider every Frenchman as it's devil itself.
Wysłany: Pią 02 Lip, 2010 11:54
Łuk użytkownika: jesionowy płaski 16 kg od Pana Łukasza
Racja, obsługę mają fatalną. Czekam już ponad 3 tygodnie na promienie, groty i lotki. Jak się do nich dzwoni to nie idzie rozmawiać bo strzasznie coś przerywa, nic nie słychać, a jak nawet coś słychać to ta kobita jest w ogóole niezorientowana i gada jakieś ogólniki i głupoty. A jak się napisze maila to nie odpisują. Ale zamawiam tam już 2 raz bo mają bardzo niskie ceny, w porównaniu z innymi no i jakoś też stoi na wysokim poziomie. Coś za coś. Chce w te wakacje jechać tam do nich do Gdańska i osobiście zrobić zakupy, a przy okazji im nawrzucać za tandentą obsługę.
_________________ też tak sądze Gość, też tak sądze
Witam.
Co tu sadzic jedno wielkie dziadostwo i tyle ja kupuje tylko w sklepie luczniczym bo mam pewne ze dzisiaj towar zamowiem i mam go na drugi dzien bez problemow.
www.sklepluczniczy.pl
A więc tak.. zamówiłem w tym sklepie już po raz trzeci. Wziąłem oczywiście kuriera bo jak zadzwoniłem do Pani z zapytaniem o termin w jakim poczta przyśle mi priorytet to oznajmiła że nie może zapewnić że paczka dojdzie w przeciagu 2 tygodni O.o Na sama akceptacje czekałem 6 dni...za dużo. potem już było lepiej. Po 3 dniach dostarczyli do UPS a oni na drugi dzień byli u mnie. Tak więc zamawiając paczkę z kurierem czekamy minium 10 dni- myślałem że będzie gorzej. Co do zawartości...promienie dobrej jakości plus 2 gratis. Groty wszytskie, lotki wszystkie (3 połamane) tyle że zamiast szarych dali fioletowe... może zabrakło szarych? W takim razie mogliby chociaz powiadomić o zmianie czy zapytać czy takie coś w ogóle wchodzi w grę. A gratis opracowanie faraona :D już leży w koszu. Tak więc- ceny bezkonkurencyjne, jakość dobra, kontakt i czas realizacji fatalne!
Zamawiajmy po prostu z miesięcznym wyprzedzeniem jesli szkoda nam pieniędzy na kuriera:D
Co do tych lotek - jak coś takiego jest to się dzwoni i wyjaśnia sprawę.
Nie wiem na co narzekacie - z tego co pamiętam na stronie jasno piszą jakie są terminy więc nie podoba się - nie zamawiasz.
Z kontaktem nigdy nie miałem problemów, jak kupowałem odczynniki najpierw dzwoniłem, dowiadywałem się co mają i po kilku dniach miałem paczkę.
Ogólnie, nie wiem na co narzekacie - terminy są jakie są, pasuje to kupujesz, nie pasuje to nie kupujesz, a nie piszesz potem "oh, ah czekałem 2 tygodnie".
A do mnie idzie kolejny komplet strzał :P
Wysłany: Pon 26 Lip, 2010 22:12
Łuk użytkownika: 2 płaskie od p. Nawalnego i p. Bartczaka
Czarny Rycerz, zauważ że ze strony zniknął już widget z średnim czasem realizacji, to że się czeka to jedno a to jaka jest obsługa to drugie, ja u nich nic już nie zamówię wole zapłacić więcej a mieć wszystko na czas, kompletne i nie użerać się z obsługą którą szef po moim telefonie zwalniał (2 razy tą samą osobę) a jednak dalej pracowała mimo zapewnień szefa :) heh dawno już temu u nich robiłem zamówienie na ponad 300zł a emocje trzymają mnie nadal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum