Tyr a od której strony ciechanowa bo ja jestem z Płońska 40km od ciechanowa?
_________________ For the passion, for the glory
for the memories, for the money
You're a soldier, for your country
what's the difference, all the same
Iron Maiden
Od strony pięknej naszej stolicy, 30km wzdłuż linii kolejowej. Dokładnie jest to wiocha jakich wiele, Świercze (z czystym sumieniem mogę polecić odwiedzającym ją turystom obwodnicę - pozwala ominąć te zadu... okolicę ). Do Płońska mam też coś koło 30-tu kilometrów.
Wysłany: Nie 13 Cze, 2010 09:15
Łuk użytkownika: Longbow, jesion, 17 kg
MUMIN napisał/a:
mariuszk, powiedz konkretnie z kąt jesteś to może dało by się zgadać na wspólne strzelanie
Dzięki za miłe zaproszenie Mała kolonia wioski Łychów, 10km od Jasieńca, powiat Grójec.
Tymczasem moja nadgorliwość zmusiła mnie do przerwy - jakieś pięć dni po intensywnym (200 strzałow) strzelaniu z Bisoka ("longbow" 17 kg) dorwał mnie taki ból w lewym ramieniu, że wczoraj po jednym strzale myślałem, że nie podniosę ręki. Szukam właśnie na sieci informacji o kontuzjach łuczniczych, nie znalazłem nic o kontuzjach ręki łuczniczej... Nadciągnięte jakieś scięgno?
_________________ pozdrawiam serdecznie
Mariusz K "Gomahashi"
łolaboga
Witam Wszystkich. Mam nadzieję, że powitanie zamieszczam w odpowiednim miejscu. Gdyby było inaczej, to proszę przenieść je tam gdzie jego miejsce
Próbuję strzelać od niedawna.
Pozdrawiam
marcusdragonus
Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010 23:29
Witam wszystkich serdecznie. Jestem tutaj a to znaczy tylko jedno; wzięło mnie. Dzisiaj strzelałem pierwszy raz w życiu a już 40 "na karku". Wszystko przez a raczej dzięki dorastającemu synowi i żonie, którzy mnie zarazili łucznictwem. No i oczywiście dzięki nieocenionemu Romanowi :).
Pozdrawiam Cię Romanie szczególnie jeżeli tu jesteś.
Jutro na torach impreza z szarlotką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum